Skola malmö nyheter

Skolattacken på Malmö latinskola – Aftonbladet

Skolattacken på Malmö latinskola

En 18-årig elev misstänks ha mördat två kvinnliga lärare på skolan den 21 mars 2022.

Maskerad ung person attackerade lärare med brandsläckare …

Maskerad ung person attackerade lärare med brandsläckare på Bergaskolan i Malmö | SVT Nyheter

30 jan. 2023 — En maskerad ung person tog sig in på Bergaskolan på Limhamn i Malmö under fredagsförmiddagen. Personen tömde sedan en pulverbrandsläckare i …

En maskerad ung person tog sig in på Bergaskolan på Limhamn i Malmö under fredagsförmiddagen. Personen tömde sedan en pulverbrandsläckare i ett klassrum under pågående lektion. En lärare fick pulvret i ansiktet.– Jag är chockad, jag tycker att det är otroligt obehagligt, säger biträdande rektorn Peter Abramo.

Allvarlig händelse på skola i Malmö | Polismyndigheten

Ariana blir sista eleven på Vittra – olönsam friskola läggs ned i Malmö | SVT Nyheter

25 jan. 2023 — Vittra skola i Västra hamnen i Malmö har svårt att locka elever till skolan och lägger ner all undervisning utom på högstadiet.

Vittra skola i Västra hamnen i Malmö har svårt att locka elever till skolan och lägger ner all undervisning utom på högstadiet. Men sjundeklassaren Ariana trivs på skolan och hoppas att hon och kompisarna kan gå vidare.

Polisen i Malmö: Eleven dödade två lärare på tio minuter

Allvarlig händelse på skola i Malmö | Polismyndigheten

21 mars 2022 — Strax efter klockan 17.00 på måndagseftermiddagen inkom larm om flera skadade personer på Latinskolan i Malmö.

Strax efter klockan 17.00 på måndagseftermiddagen inkom larm om flera skadade personer på Latinskolan i Malmö

Livstids fängelse för morden på Latinskolan i Malmö

23 mars 2022 — Två kvinnliga lärare skadades så allvarligt att de avled när en 18-årig elev gick till attack på Malmö latinskola på måndagen.

SVT Nyheter – Timmarna som skakade Malmö latinskola

12 jan. 2023 — Flera av poliserna som ryckte ut till skoldådet på Malmö latinskola hade nyligen genomgått en utbildning i PDV, pågående dödligt våld.

Morden på Malmö latinskola – Omni

Livstids fängelse för morden på Latinskolan i Malmö – Sveriges Domstolar

8 sep. 2022 — Mannen, som erkänt gärningarna, var då elev på skolan. Han döms nu till livstids fängelse eftersom det rör sig om två fall av mord och …

Malmö tingsrätt har idag dömt en 18-årig man för mord på två lärare på Latinskolan i Malmö till livstids fängelse. Gärningsmannen ska också betala skadestånd till de efterlevande med totalt cirka en miljon kronor.

Nyheter från Malmö Kulturskola

SVT Nyheter – Timmarna som skakade Malmö latinskola | SVT Play

Den misstänkte gärningsmannen, en 18-årig elev på skolan greps kort efter dådet i skolans lokaler. Se minidokumentären om attacken, timme för timme. Lägg till i …

Två lärare dödades i dådet på Malmö latinskola måndagen 21 mars 2022. Den misstänkte gärningsmannen, en 18-årig elev på skolan greps kort efter dådet i skolans lokaler. Se minidokumentären om attacken, timme för timme.

Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.

Högsta domstolen tar inte upp fallet med 19-årige Fabian Cederholm som dömts för mord på två lärare på Malmö latinskola. Det rapporterar P4 Malmöhus.

Alla nyheter. Alla perspektiv.

Uppleva och göra · För familjer, barn och unga · Malmö Kulturskola; Nyheter från Malmö Kulturskola. Nyheter från Malmö Kulturskola.

Keywords: skola malmö nyheter