Skistar corona aftonbladet

Skistar – Aftonbladet

Skistar

SÄLEN: Personalen insjuknade i covid-19 – nu öppnar Skistar igen. Efter att delar av personalen vid Skistars anläggning i Sälen insjuknat i corona uppmanar …

Kontakta kundservice & support – Skistar

Corona: Skistar stänger i Sälen, Vemdalen och Åre

2 apr. 2020 — Sälen, Vemdalen och Åre stänger från och med nästa vecka. Det betyder att samtliga av Skistars skidanläggningar stänger.

Sälen, Vemdalen och Åre stänger från och med nästa vecka. Det betyder att samtliga av Skistars skidanläggningar stänger

SkiStar Sälen – Hej, vi förstår att det uppstår frågor med…

Kontakta kundservice & support

FAQ. Här hittar du svar på många av våra vanligaste frågor. Öppna FAQ ; Ring till oss. Öppettider. Måndag – fredag 08:00 – 19:00. Lördag – söndag 09:00 – 19:00.

Corona slår hårt mot skidnäringen i Sälenfjällen – Freeride

Hej, vi förstår att det uppstår frågor med anledning av coronaviruset. Vår VD Stefan Sjöstrand berättar hur vi arbetar och tänker i det här läget.

Skistar | SvD

Ett trettiotal anställda på Skistar i Sälen har isolerats efter att personal testat positivt för covid-19, rapporterar P4 Dalarna. Några av de anställda…

Sälen – Omni

Corona slår hårt mot skidnäringen i Sälenfjällen – Freeride

14 jan. 2022 — Såväl restauranger som butiker och caféer, i skidgiganten Skistars regi, har tvingats stänga. Det är strikta karantänregler som ligger bakom …

Ett stort coronautbrott i Sälenfjällen har ställt till det. Det råder akut personalbrist p.g.a. flera hundra anställda nu sitter i karantän.

Skistar – Analyser och artiklar om Skistar – Dagens industri

Här samlar vi alla artiklar om Skistar. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Coronaviruset i Sverige, Coronaviruset och vardagen och Virusets …

Skistar-anställda anmäler arbetsgivaren för hemfridsbrott

Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.

Igår 15:39. CoronavirusetSvenska åtgärderna … Skistar-personal tas ur tjänst efter privat fest i Sälen. Skistar har tagit ett 20-tal anställda ur tjänst.

Alla nyheter. Alla perspektiv.

Skistar – Analyser och artiklar om Skistar – Dagens industri

Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om Skistar från Dagens industris … Coronautbrott i Sälen – Skistar-anställda i karantän.

Intresserad av ämnet Skistar? Här hittar du samtliga artiklar, kommentarer och analyser om Skistar från Dagens industris redaktion. Bevaka ämnet för att hålla dig uppdaterad om Skistar.

Skistar-anställda anmäler arbetsgivaren för hemfridsbrott | SVT Nyheter

6 jan. 2021 — 13 av Skistars anställda på skidorten Vemdalen samlades för en fest i … skriver Skistars vd Stefan Sjöstrand i ett mejl till Aftonbladet.

13 av Skistars anställda på skidorten Vemdalen samlades för en fest i en stuga som var avsedd för tre personer, rapporterar Dagens Nyheter. Något som senare resulterade i att samtliga fick sparken med motiveringen att det bröt mot företagets coronaregler. Nu har personalen gjort en anmälan för att Skistar utan tillstånd gått in i stugan.

Keywords: skistar corona aftonbladet