Hitta rätt utbildning

11 tips för att välja rätt utbildning – Örebro universitet

11 tips för att välja rätt utbildning – Örebro universitet

Att välja utbildning kan vara svårt, vi hjälper dig på vägen med tips om hur du jämför utbildningar och hur du hittar antagningsstatistik.

Här har vi samlat 11 tips på hur du kan tänka när du ska hitta rätt utbildning för dig.

Välja utbildning – Studera.nu

Välja utbildning

25 nov. 2019 — Tycker du att det är svårt att hitta rätt i utbildningsdjungeln? Gör vårt yrkestest och få en fingervisning om vilken utbildning och vilket …

Att välja utbildning kan vara svårt, vi hjälper dig på vägen med tips om hur du jämför utbildningar och hur du hittar antagningsstatistik.

Yrkestest – Studentum.se

Yrkestest

Hitta rätt utbildningsväg. Ta reda på mer om dig själv; Saknar du gymnasiekompetens? Studera till ett yrke; Är du osäker på vad du vill studera?

Tycker du att det är svårt att hitta rätt i utbildningsdjungeln? Gör vårt yrkestest och få en fingervisning om vilken utbildning och vilket yrke som kan passa just dig!

Att välja utbildning – Arbetsförmedlingen

Det finns så otroligt många yrken och utbildningar och hur ska man kunna veta vad det innebär att jobba med dessa och välja det som passar en bäst?

Personlighetstest – Saco

Personlighetstest

29 sep. 2021 — 5 tips för att hitta rätt utbildning · 1. Hitta det du är intresserad av · 2. Bestäm hur länge du vill plugga · 3. Gör ett test · 4. Ta dig över …

5 tips för att hitta rätt utbildning – AllaStudier

27 okt. 2021 — På AllaStudier.se hittar du inspiration, utbildningar och … för att ge dig en uppfattning om vilken väg som kan vara rätt att gå.

Test: Vilket yrke passar dig? – AllaStudier

Test: Vilket yrke passar dig?

Hitta rätt utbildning · Hitta din komvuxutbildning. Komvux erbjuder enstaka kurser och yrkesutbildningar, både på grundskolenivå och gymnasienivå. · Välj bland …

Gör vårt test för att se vad nästa steg för dig kan bli. På AllaStudier.se hittar du inspiration, utbildningar och möjlighet att prata med en studievägledare. Läs mer här.

Hitta rätt utbildning med TRR

TRR

Hitta rätt utbildning · Folkhögskolor. Sveriges folkhögskolor är öppna för alla och utbildningen utgår från samtal och diskussioner kursdeltagare emellan.

Hitta rätt utbildning utifrån var jobben finns – TRR

TRR

På Antagning.se gör du en anmälan till utbildningar på Sveriges högskolor och universitet. Antagning.se samlar allt på ett ställe för din väg vidare.

Antagning.se – Anmälan till högskola och universitet

Keywords: hitta rätt utbildning